Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
4
18
Draaddikte
3
3
2
Merk
8
Naaldsoort
1
3
2
1
1
Oplosbaar
8
Steriel
9

Ethicon Monocryl

Ontdek de veelzijdige productlijn van Ethicon Monocryl en bestel hoogwaardige hechtdraden voor een effectieve en snelle wondsluiting bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 23 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige hechtdraden van Ethicon Monocryl

Ethicon Monocryl biedt een uitgebreide productlijn van oplosbare hechtdraden die gebruikt worden voor een optimale wondsluiting. Deze hechtdraden zijn gemaakt van een synthetisch materiaal genaamd poliglecaprone, dat geleidelijk wordt afgebroken in het lichaam. Hierdoor zijn de draden na verloop van tijd niet meer nodig en hoef je ze niet te verwijderen. Ethicon Monocryl-hechtdraden bieden uitstekende weefselondersteuning tijdens de genezing en minimaliseren littekenvorming, wat resulteert in een beter esthetisch resultaat.

Toepassingen van Ethicon Monocryl in de zorg

De productlijn van Ethicon Monocryl wordt veel gebruikt in de medische wereld, zowel in ziekenhuizen als in ambulante zorgomgevingen. Het wordt toegepast voor verschillende chirurgische ingrepen, waaronder algemene chirurgie, gynaecologie, plastische chirurgie en oogheelkunde. Zorgprofessionals, waaronder chirurgen, gynaecologen, plastisch chirurgen en oogartsen, vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Ethicon Monocryl voor een optimale wondsluiting en herstel.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast Ethicon Monocryl-producten biedt Plastimed ook andere hoogwaardige medische benodigdheden die bijdragen aan een succesvolle wondsluiting en herstel. Enkele gerelateerde producten zijn Ethicon Vicryl-hechtdraad, Ethicon PDS-hechtdraad en Ethicon Silk-hechtdraad. Deze producten zijn ontworpen om aanvullende oplossingen te bieden voor verschillende chirurgische behoeften. Bij Plastimed vind je een breed assortiment van producten die de Ethicon Monocryl-productlijn aanvullen en zorgen voor een complete set van hechtdraden en benodigdheden voor jouw medische procedures.

Bestel eenvoudig Ethicon Monocryl online bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we dat het bestellen van medische benodigdheden snel, gemakkelijk en betrouwbaar moet zijn. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke online winkelomgeving gecreëerd waar je moeiteloos Ethicon Monocryl-producten kunt vinden en bestellen. Met slechts een paar klikken kun je de gewenste hechtdraden selecteren, aan je winkelwagen toevoegen en veilig afrekenen. Ervaar het gemak van online bestellen bij Plastimed en ontvang jouw bestelling direct op jouw locatie. Bestel vandaag nog jouw Ethicon Monocryl-producten en vertrouw op de snelle en betrouwbare service van Plastimed voor optimale wondsluiting en herstel.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw