Voor hulp en advies

0251 - 247233

Hartmann

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel Hartmann producten bestellen. We bieden een breed assortiment van Hartmann producten aan tegen aantrekkelijke prijzen en onze online bestelprocedure is snel en eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar wondverbanden, desinfecterende middelen of handreinigers, bij Plastimed vind je wat je nodig hebt. Bovendien bieden we gratis verzending aan voor bestellingen boven €50,-, dus begin vandaag nog met bestellen.

Resultaat 1–30 van de 606 resultaten wordt getoond

Bestel Hartmann medische producten online bij Plastimed

Als je op zoek bent naar hoogwaardige medische producten van een gerenommeerd merk, dan ben je bij Hartmann aan het juiste adres. Hartmann is een toonaangevend merk dat een breed scala aan producten aanbiedt die geschikt zijn voor zowel professionele zorgverleners als particulieren. En bij Plastimed kun je gemakkelijk online bestellen.

Hoe werken Hartmann producten?

Hartmann producten zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende patiënten en zorgverleners. Van wondverbanden tot desinfecterende middelen, Hartmann biedt een uitgebreid assortiment producten die geschikt zijn voor allerlei soorten medische aandoeningen en toepassingen. Ze worden gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen zoals wondspecialisten, thuiszorginstellingen en ziekenhuizen.

Productlijnen van Hartmann

Hartmann biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor allerlei soorten medische aandoeningen en toepassingen. Hier zijn een paar voorbeelden van de meest populaire Hartmann producten:

  • Atrauman: een niet-klevend wondverband dat de genezing van wonden bevordert
  • Bacillol: een desinfectiemiddel dat effectief is tegen bacteriën en schimmels
  • Baktolin: een milde en huidvriendelijke handreiniger die geschikt is voor frequent gebruik
  • Cosmopor: een steriel wondverband dat geschikt is voor gebruik op gevoelige huid
  • Coverflex: een elastisch fixatiewindsel dat gemakkelijk te gebruiken is en een goede pasvorm biedt
  • Dermaplast: een assortiment wondverbanden in verschillende maten en vormen voor verschillende soorten wonden

Bestel Hartmann producten online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel Hartmann producten bestellen. We bieden een breed assortiment van Hartmann producten aan tegen aantrekkelijke prijzen en onze online bestelprocedure is snel en eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar wondverbanden, desinfecterende middelen of handreinigers, bij Plastimed vind je wat je nodig hebt.

Filteren

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering