Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Kenmerken
1
Aantal stuks
2
Merk
3
Steriel
1
2

Rookafzuiging

Rookafzuiging wordt gebruikt om rook af te zuigen en te filteren als deze vrijkomt bij electro-chirurgische ingrepen. Dit systeem is onmisbaar op de OK. Niet alleen elimineert rookafzuiging nare luchtjes, maar ook verkleint het bacteriologische risico’s en zorgt de afzuiging voor beter zicht tijdens ingrepen. Bekijk de systemen voor rookafzuiging in het assortiment van Plastimed.

Toont alle 4 resultaten

Voordelen van rookafzuiging

Er zijn aanwijzingen dat rookontwikkeling dient als transportmiddel voor aanwezige micro-organismen. Het gebruik van een innovatief systeem voor rookafzuiging zorgt dus niet alleen voor meer werkgemak, maar ook voor een verbeterde hygiëne. Door rook af te zuigen en te filteren heb je tijdens operaties minder last van nare luchtjes en is het zicht beter. Er zijn verschillende manieren om rook af te zuigen. Doorgaans heeft het de voorkeur om rook af te zuigen bij de bron, op maximaal twee centimeter van de plek waar de rook zich vormt.

Producten voor het afzuigen van rook kopen

Voor een optimale hygiëne bij jou op de afdeling shop je bij Plastimed alle benodigde producten. Naast complete systemen voor rook afzuiging van bijvoorbeeld het merk Alsatom koop je bij Plastimed ook toebehoren als disposable steriele slangen. Plaats je bestelling eenvoudig in de online shop.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Kenmerken
1
Aantal stuks
2
Merk
3
Steriel
1
2