Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Doseerpompjes

Doseerpompjes bestellen bij Plastimed: handig en hygiënisch

Ben je op zoek naar doseerpompjes voor jouw zorginstelling of praktijk? Bij Plastimed vind je een ruim assortiment doseerpompjes die je makkelijk en hygiënisch kunt gebruiken voor het doseren van handdesinfectiemiddel, instrumentenreiniging of andere vloeistoffen. In deze tekst lees je meer over de voordelen van doseerpompjes en hoe je ze kunt bestellen bij Plastimed.

Handig en hygiënisch doseerpompjes gebruiken

Doseerpompjes zijn handig in gebruik en dragen bij aan de hygiëne binnen jouw zorginstelling of praktijk. Je kunt eenvoudig en snel de gewenste hoeveelheid vloeistof doseren, zonder dat je hoeft te knoeien of te morsen. Dit maakt doseerpompjes ideaal voor het doseren van handdesinfectiemiddel of andere reinigingsvloeistoffen. Het gebruik van doseerpompjes draagt bovendien bij aan de hygiëne, omdat er geen contact is tussen de pompjes en de handen van de gebruiker.

Voor wie zijn doseerpompjes geschikt?

Doseerpompjes zijn geschikt voor verschillende zorgprofessionals en afdelingen, zoals ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, tandartspraktijken en fysiotherapiepraktijken. Ook in laboratoria en schoonheidssalons worden doseerpompjes veel gebruikt. Daarnaast zijn doseerpompjes ook geschikt voor thuisgebruik, bijvoorbeeld voor het doseren van handzeep of shampoo.

Alles voor een hygiënische werkomgeving

Naast doseerpompjes vind je bij Plastimed ook andere producten op het gebied van hygiëne en desinfectie, zoals handdesinfectiemiddelen, instrumentenreinigers en afzuigsystemen. Bij Plastimed kun je altijd rekenen op kwaliteit en goede service. Onze producten voldoen aan alle wettelijke eisen en worden snel en eenvoudig bij jou thuisbezorgd.

Doseerpompjes bestellen bij Plastimed

Ben je overtuigd van de voordelen van doseerpompjes en wil je ze graag bestellen bij Plastimed? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten doseerpompjes, in verschillende maten en kleuren. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bovendien profiteer je bij Plastimed van scherpe prijzen en goede service. Bestel daarom vandaag nog jouw doseerpompjes bij Plastimed en draag bij aan een hygiënische werkomgeving.

Filteren

Aantal stuks
4
Merk
1
2
1
Steriel
4
Volume
2