Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Handreiniging

Filters

Materiaal
1
Uitvoering
1
1
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
34
7
1
1
4
1
1
8
1
1
1
Bevat latex
2
Draaddikte
1
Kleur
Merk
6
1
1
4
18
1
1
3
2
11
1
7
1
2
Naaldsoort
1
Oplosbaar
1
Steriel
3
56
Volume
4
1
2
10
3
6
3

Handreiniging

Handreiniging is belangrijk om verspreiding van ziektekiemen en schadelijke virusdeeltjes te voorkomen. Het is daarom belangrijk om op de juiste momenten je handen te reinigen met vloeibare handzeep of hand desinfectiemiddel. Handreiniging producten van plastimed doden effectief de schadelijke bacteriën, schimmels en virussen die via de handen worden overgedragen.

Resultaat 1–18 van de 62 resultaten wordt getoond

Wanneer moet u denken aan handdesinfectie?

Om er zeker van te zijn dat hygiënische handdesinfectie complete bescherming biedt, moet het op het juiste moment worden toegepast, moet een goede handalcohol gebruikt worden en moet de juiste handdesinfectiemethode worden toegepast, op basis van alcohol en een efficiënte inwrijf techniek.

1: Voordat u contact heeft met patiënten/cliënten ter voorkoming van besmetting.

2: Voordat u aseptische handelingen uitvoer ter voorkoming van besmetting van patiënten en het binnendringen van micro-organismen in het lichaam van de patiënt.

3: Nadat u in contact bent geweest met lichaamsvloeistoffen.

4: Nadat u in contact bent geweest met patiënten, maar ook wanneer u in de directie omgeving van de patiënt bent geweest.

Deze momenten kunt u ook in privésituaties toepassen.

Producten voor optimale handreiniging

Een goede handhygiëne is essentieel als je besmetting met ziektekiemen wilt voorkomen. Dit wil zeggen dat je de handen reinigt op de juiste manier en op het juiste moment. Met professionele producten voor handreiniging vergroot je de hygiëne thuis en op je werk.

Handreiniging en handhygiëne in de zorg

Voor een goede handreiniging was je je handen met water en zeep of maak je gebruik van desinfecterende handalcohol. Bij plakkerige handen of zichtbaar vieze handen was je je handen met water en vloeibare zeep. Na het wassen van je handen is het ook belangrijk om je handen goed te drogen. Handdesinfectie met handalcohol heeft de voorkeur boven het wassen van de handen als er geen zichtbare verontreiniging is. Voor een aseptische en schone werkwijze pas je als professional in de zorg altijd handdesinfectie toe. Na het gebruik van handalcohol laat je de handen goed drogen. Neem altijd een klein flesje handalcohol mee in je tas, zodat je altijd en overal je handen kunt desinfecteren.

Producten voor handreiniging kopen

Bij Plastimed shop je gemakkelijk en snel handreinigingsproducten van de hoogste kwaliteit. Kies uit A-merken als Hartmann, Schülke Desderman en Alkotip en plaats je bestelling in de webshop.

Filteren

Materiaal
1
Uitvoering
1
1
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
34
7
1
1
4
1
1
8
1
1
1
Bevat latex
2
Draaddikte
1
Kleur
Merk
6
1
1
4
18
1
1
3
2
11
1
7
1
2
Naaldsoort
1
Oplosbaar
1
Steriel
3
56
Volume
4
1
2
10
3
6
3