Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Handreiniging » Handborstel

Handborstel

Handborstel snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Enig resultaat

Ontdek de voordelen van het gebruik van handborstels voor hygiëne

Wist je dat het gebruik van handborstels een effectieve manier is om de hygiëne te bevorderen? Handborstels worden gebruikt om de handen te reinigen en te desinfecteren, wat vooral belangrijk is in zorginstellingen, horeca, keukens en andere omgevingen waar hygiëne van groot belang is.

Hoe handborstels werken en wie ze gebruikt

Handborstels zijn ontworpen om de huid van de handen te schrobben en de kans op besmetting te verminderen. Ze worden gebruikt in combinatie met vloeibare zeep of handdesinfectiemiddelen om de handen grondig te reinigen. Handborstels worden veel gebruikt in ziekenhuizen, tandartspraktijken, laboratoria, keukens, en andere zorginstellingen en bedrijven waar hygiëne van groot belang is.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed bieden we een breed scala aan handborstels, waaronder zowel zachte als harde borstels. Onze handborstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je de juiste borstel kunt kiezen die past bij jouw wensen en behoeften. Naast handborstels bieden we ook een breed scala aan andere hygiëneproducten, zoals vloeibare zeep, handdesinfectiemiddelen en dispensers.

Bestel handborstels eenvoudig online bij Plastimed

Ben je op zoek naar handborstels voor jouw bedrijf of instelling? Bestel ze dan eenvoudig online bij Plastimed. Bij ons ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten, een snelle levering en uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar zachte of harde handborstels, wij hebben het in ons assortiment. Wacht niet langer en bestel vandaag nog bij Plastimed!

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1