Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Materiaal
2
Aantal stuks
1
1
1
1
1
Kleur
Merk
1
2
1
2
Steriel
2
4
Volume
1
1
1

Hygiëne Pulp

Hygiëne pulp materialen zorgen voor veiligheid en comfort voor zowel patiënten als zorgprofessionals. De hygiëne pulp materialen zijn voor eenmalig gebruik, waardoor ze altijd schoon en hygiënisch zijn. Daarnaast zijn ze vrij van ziekteverwekkers als bacteriën en virussen. Plastimed biedt naast hygiëne pulp andere handige instrumenten en materialen voor gegarandeerde hygiëne aan, zoals middelen voor huiddesinfectie, producten voor instrumentenreiniging en keukenrollen.

Toont alle 9 resultaten

Voordelen van hygiëne pulp

Hygiëne pulp materialen, zoals nierbekkens en bedpannen, beschikken over talloze voordelen ten opzichte van herbruikbare alternatieven. Doordat de hygiëne pulp materialen voor eenmalig gebruik bedoeld zijn, is het risico op kruisinfecties minimaal. Bovendien zijn de kosten van het behandelen, steriliseren en wassen van herbruikbare middelen hoger. De hygiënepulp is eenvoudig te bewaren of weg te gooien na gebruik. Door gebruik te maken van pulp met deksels wordt morsen of het verspreiden van vervelende geuren beperkt.

De eigenschappen van het hygiënepulp materiaal

Hygiënepulp is gemaakt van een karton of kunststof met isolerende eigenschappen, waardoor je eenvoudig vloeistoffen warm kunt houden zonder je vingers te verbranden. Daarnaast zijn de producten van biologisch afbreekbaar en gerecyclede materialen gemaakt en leveren ze dus ook een bijdrage aan een duurzaam milieu. Bestel meteen de juiste hygiëne pulp artikelen bij Plastimed.