Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Hygiene » Hygiëne Pulp » Trays

Trays

Trays snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Enig resultaat

Trays: ideaal voor hygiëne en gemak in de zorg

Als zorgprofessional wil je natuurlijk altijd werken met de beste materialen en producten. Daarom biedt Plastimed diverse soorten trays aan. Een tray is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijke opvangbak voor bedpannen en slipper pannen. Zo blijft de hygiëne gewaarborgd en kan je gemakkelijk en snel handelen.

Trays: onmisbaar in de zorgsector

In de zorgsector is hygiëne natuurlijk van groot belang. Daarom is het gebruik van trays erg populair bij zorgprofessionals en afdelingen zoals de verpleging, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dankzij de trays hoef je niet steeds nieuwe bedpannen of slipper pannen te pakken, maar kan je deze gemakkelijk opvangen en vervangen door een nieuwe. Dit scheelt niet alleen tijd, maar verhoogt ook de hygiëne en veiligheid op de afdeling.

Trays en andere gerelateerde producten bij Plastimed

Bij Plastimed vind je naast trays ook andere handige en gerelateerde producten. Denk bijvoorbeeld aan hygiëne pulp, dat je kunt gebruiken om de trays te vullen. Daarnaast bieden we ook bedpannen, slipper pannen en andere producten voor hygiëne en medische verzorging aan. Zo heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt.

Eenvoudig en snel trays bestellen bij Plastimed

Wil je ook profiteren van de voordelen van trays in de zorg? Bestel deze dan gemakkelijk en snel online bij Plastimed. Bij ons hoef je geen account aan te maken en kun je als gast direct bestellen. Bovendien bieden we snelle levering en goede service, zodat je snel aan de slag kunt met onze hoogwaardige producten.

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1