Voor hulp en advies

0251 - 247233

Infuusnaald Venflon Pro Safety 22 G x 25 mm blauw

Extra informatie

Kleur

Blauw

Merk

Steriel

Ja

Aantal stuks

50 stuks

Naaldlengte

25 mm

Gauge

22 G

Artikelnummer 393222

 58,86 incl. BTW
 54,00 excl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

BD Venflon Pro Safety IV 22Gx25mm blauw is een veiligheidskatheter met bijspuitpunt.n

    n

  1. De BD Venflon Pro heeft uitstekende eigenschappen dankzij de combinatie van de zeer goede hanteerbaarheid van de BD Venflon 2 met de voordelen van polyurethaan. Dit zorgt voor vermindering van complicaties en pijn geassocieerd met venapunctie.
  2. n

  3. De nieuwe BD Venflon Pro perifere IV canule met bijspuitpoort is gemaakt van het BD PUR (plyurethaan) materiaal. De BD PUR katheter is rigide bij kamertemperatuur, waardoor een succesvolle punctie vanaf de eerste maal gemakkelijker wordt. Eenmaal in de vene, wordt de katheter soepel, waardoor de risico’s, die gepaard gaan met IV katheterisatie tot een minimum beperkt worden.nBovendien heeft de BD Venflon Pro een Snap=cap, die u het openen en sluiten van de injectiepoort gemakkelijker maakt, terwijl deze beschermd blijft.
  4. n

  5. Het kapje voor naaldvrije bolus injecties, dezelfde vorm voor een goede hanteerbaarheid en gebruiksgemak, de consistentie in de productie.nEigenlijk betekent het dezelfde penetratie eigenschappen, elke keer als u een patient aanprikt. Alles is ontworpen om de venapunctie te vergemakkelijken, het risico van complicatie te verminderen en kosten te besparen. De BD Venflon Pro heeft de gebruiksmoeilijkheden die men bij het gebruik van andere PUR katheters soms heeft, overwonnen.
  6. n

nInstructievideo BD VenflonnnDe BD Venflon Pro Safety IV zijn ook verkrijgbaar in andere afmetingen:nnBD Venflon Pro 20G rozennBD Venflon Pro 18G groennnVoor meer informatie over producten van BD kunt u kijken op:nnHome (bd.com)

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Infuusnaald Venflon Pro Safety 22 G x 25 mm blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Uitvoering
Aantal lagen
Aantal paar
Aantal rollen
Aantal stuks
Bevat latex
Draaddikte
Eenheden
Gauge
Inhoud
Kleur
Lengte (in meters)
Maat
Merk
Naaldlengte
Naaldsoort
Oplosbaar
Personage
Steriel
Volume