Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Injectiemateriaal » Naalden » Pijnbehandeling

Pijnbehandelingen die werken

Onze pijnbehandelingen werken op verschillende manieren, afhankelijk van de soort pijn die je ervaart. Zo hebben we bijvoorbeeld injecteerbare pijnstillers die snel werken bij ernstige pijn, maar ook crèmes en gels voor lokale pijnverlichting. Onze producten zijn geschikt voor zowel acute als chronische pijn en kunnen helpen bij bijvoorbeeld gewrichtspijn, spierpijn, hoofdpijn en menstruatiepijn. Onze pijnbehandelingen worden veel gebruikt in ziekenhuizen, huisartspraktijken en fysiotherapiepraktijken.

Verschillende soorten naalden

Bij Plastimed hebben we verschillende soorten naalden in ons assortiment voor het toedienen van injecties. Zo hebben we naalden speciaal voor biopsieën en cervix naalden voor gynaecologische toepassingen. Daarnaast hebben we ook naalden voor acupunctuur en oognaalden voor oogheelkundige behandelingen. Al onze naalden zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Gerelateerde producten

Naast onze pijnbehandelingen en naalden hebben we bij Plastimed ook andere producten die relevant zijn voor pijnbestrijding. Zo hebben we bijvoorbeeld verbandmiddelen voor wondverzorging en hydrogels die helpen bij het herstellen van beschadigd weefsel. Ook hebben we pleistersprays voor het afdekken van wonden en wondzalven die helpen bij het genezingsproces.

Pijnbehandeling naalden bestellen bij Plastimed

Bij Plastimed bestel je snel en gemakkelijk al je benodigde pijnbehandelingen en aanverwante producten online. Of je nu een professional bent in de zorg of zelf op zoek bent naar pijnverlichting, onze website biedt een overzichtelijk assortiment van hoogwaardige producten. Plaats je bestelling direct en wij zorgen voor een snelle levering. Zo kun je snel beginnen met de behandeling van pijnklachten en verlichting ervaren.

Filteren