Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Injectiemateriaal » Spuiten » Injectiespuiten met naald » Injectiespuit met veiligheidsnaald

Injectiespuit met veiligheidsnaald

Injectiespuiten met veiligheidsnaald beschikken over een veiligheidssysteem dat het mogelijk maakt om na het prikken de naald af te dekken. Door dit veiligheidssysteem kunnen kleine ongelukken en verwondingen met de naald voorkomen worden. Er zijn diverse soorten veiligheidssystemen die gebruikt kunnen worden voor verschillende doelgroepen, toepassingen en situaties. Bestel direct injectiespuiten met veiligheidsnaald bij Plastimed.

It seems we can't find what you're looking for.

Injectiespuiten met veiligheidsnaalden

Een injectiespuit met veiligheidsnaald zorgt voor een veilige werkomgeving met een kleinere kans op prikincidenten. Bekijk op je gemak het ruime assortiment van Plastimed en kies voor injectiespuiten met veiligheidsnaald in de gewenste lengte en dikte. Ook ander injectiemateriaal bestel je eenvoudig en snel online in de webshop.

Verschillende soorten veiligheidsnaalden

Er zijn diverse soorten veiligheids- en beschermingsmechanismen die verwerkt kunnen zijn in de injectiespuit met veiligheidsnaald. Zo is er onder meer een injectiespuit met een naald die na de prikhandeling automatisch terugschiet in de spuit, een veiligheidsnaald met een beschermkapje dat je met een duimbeweging op veilige wijze over de naald klikt en een veiligheidsnaald die is voorzien van een naaldhuls. Deze trek je handmatig over de naald zonder dat je hem hoeft aan te raken. Ook van de injectiespuiten zelf zijn er verscheidene uitvoeringen en maten. Zo zijn er 2-delige injectiespuitenen 3-delige injectiespuiten met een inhoud tussen de 1ml en 100ml.

Bestel online injectiespuiten met veiligheidsnaald

Injectiespuiten van B. Braun, BD, Hartmann en andere kwaliteitsmerken koop je bij Plastimed. Plaats je besteling gemakkelijk in de webshop en je hebt je aankoop binnen enkele dagen in huis.

Filteren