Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Injectiemateriaal » Spuiten » Injectiespuiten met naald » Injectiespuit zonder veiligheidsnaald

Injectiespuit zonder veiligheidsnaald

Een injectiespuit zonder veiligheidsnaald beschikken niet over een veiligheidssysteem. Deze injectiespuiten worden geleverd met een standaard injectienaald. Er zijn diverse soorten injectienaalden die gebruikt kunnen worden voor verschillende doelgroepen, toepassingen en situaties. Bestel direct injectiespuiten zonder veiligheidsnaald bij Plastimed.

Enig resultaat

injectiespuit voor een veilige werkomgeving

Injectiespuiten zijn veel gebruikte medische instrumenten. De injectiespuit bestaat uit een kunststof of glazen cilindervorming buisje met aan de achterkant een plunjer en aan de voorkant een conus. Op deze conus bevindt zich de tip, waar op zijn beurt weer een injectienaald op bevestigd kan worden.

Veilig werken met injectienaalden

In veel gevallen wordt er gewerkt met veiligheidsnaalden, omdat dit de kans op prikaccidenten verkleint. Soms is dit echter niet nodig en kun je prima uit de voeten met een injectiespuit zonder veiligheidsnaald. Bij het werken met naalden is het hoe dan ook belangrijk om altijd goed op te letten en om gebruik te maken van een naaldencontainer, zodat je gebruikte naalden op een verantwoorde manier weg kunt gooien. De juiste injectietoebehoren zorgen voor een veilige werkomgeving en zijn onmisbaar in de behandelruimte, op de OK, in poliklinieken en in privéklinieken. Bij Plastimed vind je een groot aantal hoogkwalitatieve injectiespuit zonder veiligheidsnaald in het assortiment. Deze zijn onder meer geschikt voor het toedienen van medicatie.

Koop injectiespuit zonder veiligheidsnaald online

Injectiemateriaal koop je bij Plastimed. Je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Plaats je bestelling in de webshop!

Filteren

Aantal stuks
1
Gauge
1
Merk
1
Naaldlengte
1
Steriel
1
Volume
1