Voor hulp en advies

0251 - 247233

Zilvernitraatstiften

Zilvernitraatstiften worden onder meer gebruikt voor het verwijderen van ongewenste huidgroei en de behandeling van wratten. In de dermatologie wordt veel gebruik gemaakt van dit medische hulpmiddel. Bij Plastimed kun je zowel als consument als professional in de zorg je bestelling plaatsen. Neem direct een kijkje in het uitgebreide assortiment.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Zilvernitraatstiften voor behandeling van de huid

Zilvernitraatstiften, vroeger ook Helse Steen-stiften genoemd, worden gebruikt voor het aanstippen van hypergranulatieweefsel, wratten en abnormaal littekenweefsel. De stiften bevatten een specifiek percentage aan zilvernitraat, over het algemeen 95% m/m als actief bestanddeel. De overige 5% is kaliumnitraat. Zilvernitraat heeft een adstringerende en cauteriserende werking en ziet eruit als heldere, kleurloze kristallen. Zodra je huid hiermee in aanraking komt, verkleurt de huid naar grijs, donkerblauw of zwart. Je gebruikt de stift maximaal één keer per dag en niet langer dan twee tot drie weken. Gebruik het product altijd volgens de aanwijzingen van je arts.

Zilvernitraatstiften online kopen

Zilvernitraatstiften zijn een medisch hulpmiddel. Bij Plastimed kun je als consument en zorgprofessional terecht voor het aanschaffen van zilvernitraatstiften van bijvoorbeeld het merk Avoca Silver. Bekijk het assortiment en plaats gemakkelijk en snel online je bestelling.