Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
6
1
1
Lengte (in meters)
1
1
Merk
3
1
1
Steriel
5

Zuurstofslang

Je gebruikt een zuurstofslang om een zuurstofapparaat met een zuurstofmasker of -bril te verbinden. Er zijn diverse afmetingen zuurstofslangen om uit te kiezen. Wat de juiste keuze is, hangt af van de taken die je met de slang gaat uitvoeren. Bij Plastimed heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment.

Toont alle 8 resultaten

Welke zuurstofslang wanneer gebruiken?

Een lange zuurstofslang is ideaal voor gebruik binnenshuis. Zo heb je namelijk meer bewegingsvrijheid. Als je een draagbare zuurstofconcentrator gebruikt, kun je deze prima combineren met een kortere zuurstofslang. Het kiezen van de geschikte zuurstofslang hangt ook af van het soort therapie. Zuurstof kan op verschillende manieren worden toegediend: via een concentrator, een zuurstofgasfles of in vloeibare vorm. Afhankelijk van de situatie kijkt een arts welke therapie het meest geschikt is en welke zuurstofslang daar het beste op aansluit.

Zuurstofslang en toebehoren kopen

Bij een te lage zuurstofsaturatie kan het nodig zijn om extra zuurstof toe te dienen. Dit mag alleen gebeuren als een arts het heeft voorgeschreven. Bij Plastimed vind je alles voor zuurstoftherapie. Naast zuurstofslangen van kwaliteitsmerken als DCT en Hudson zitten er ook zuurstofbrillen, zuurstofmaskers, vernevelaars en meer in het uitgebreide assortiment. Plaats direct je bestelling en profiteer van een snelle levering.