Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Instrumenten » Dermatologie

Filters

Aantal stuks
3
11
1
3
2
1
1
Merk
2
1
2
1
2
3
8
Steriel
13
5

Dermatologie

Het medisch specialisme dermatologie is voornamelijk gericht op aandoeningen van de huid, het haar en de nagels. Alle materialen voor in jouw praktijk of op jouw dermatologie afdeling bestel je via Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 22 resultaten wordt getoond

Behandeling van huidziekten

Als dermatoloog ben je niet alleen verantwoordelijk voor de diagnostiek maar ook voor de behandeling van huidziekten. Veel mensen hebben last van huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en huidkanker. Het valt aan te raden om dan zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen, want op het moment dat een huidziekte of dermatologische aandoening zich verder ontwikkelt, kunnen er ernstigere gevolgen ontstaan. In het uitgebreide assortiment van Plastimed vind je hier instrumenten en benodigdheden voor, zoals dermatologische potloden en zilvernitraatstiften.

Kun je rechtstreeks naar de dermatoloog?

De dermatoloog is een medisch specialist, waardoor je altijd een verwijsbrief nodig hebt van de huisarts. Een bezoekje aan de huisarts valt dus aan te raden wanneer je last hebt van een huidaandoening. Deze kan je verder doorverwijzen of zelf een geschikte behandeling voorschrijven. Eventueel kan je je huid ook verzorgen met Bepanthen.

Medisch specialisten en andere zorgmedewerkers werkzaam in de dermatologie vinden al hun medische benodigdheden in de online shop van Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
3
11
1
3
2
1
1
Merk
2
1
2
1
2
3
8
Steriel
13
5