Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Instrumenten » Gynaecologie » Tangen Gynaecologie

Tangen Gynaecologie

In de gynaecologie wordt veel gebruik gemaakt van diverse soorten tangen, scharen en klemmen. Bij Plastimed vind je een uitgebreid aanbod aan tangen voor gynaecologie van de hoogte kwaliteit en de beste merken. Neem direct een kijkje in het assortiment.

It seems we can't find what you're looking for.

Hygiënisch werken met tangen gynaecologie

Van een uterus biopsietang voor onderzoeken aan de baarmoeder tot een excisietang en verlostang: als gynaecoloog heb je meerdere tangen nodig om je werk goed te kunnen doen. Zo bestaat de verlostang uit twee grote lepels die aan beide kanten van het hoofdje van de baby worden aangebracht om het hoofdje te omsluiten. Met het handvat kan worden meegetrokken tijdens een perswee. Alle tangen worden gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. Tangen voor gynaecologie zijn namelijk geschikt voor meervoudig gebruik. Het goed reinigen van tangen en andere instrumenten is essentieel, omdat achtergebleven organisch materiaal desinfecterende middelen onschadelijk kan maken. De meeste instrumenten worden grondig gesteriliseerd met een sterilisator.

Tangen voor gynaecologie bestellen

Bij Plastimed bestel je gemakkelijk en snel alle instrumenten voor gynaecologie die je nodig hebt voor jouw praktijk of afdeling. Profiteer direct van een scherp geprijsd aanbod van hoogwaardige en betrouwbare merken en plaats je bestelling.

Filteren