Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
1
1
3
2
Bevat latex
1
Merk
1
2
4
1
Steriel
8

Oorspeculum

Een arts gebruikt een otoscoop om de gehoorgang en trommelvlies te inspecteren. Op de otoscoop wordt vervolgens een oorspeculum geplaatst. Bij Plastimed bestel je oorspecula van de hoogste kwaliteit. Deze bevatten geen scherpe randen en zijn hierdoor comfortabel voor de patiënt.

Verschillende formaten oorspecula

Een oorspeculum is geschikt voor eenmalig gebruik, waardoor je altijd hygiënisch werkt en er geen kans is op kruisinfecties. In het ruime assortiment van Plastimed vind je oorspecula die geschikt zijn voor diverse otoscopen. Lees de productbeschrijving om het geschikte product te vinden voor jouw otoscoop. De oorspecula zijn in een zakje verpakt en daardoor eenvoudig hygiënisch te gebruiken. Vervolgens wordt het speculum op de otoscoop geklikt. Zorg dat je het juiste formaat bestelt, zodat het perfect past. Over het algemeen zijn de wegwerpspecula beschikbaar met een diameter van 2.5 mm voor kinderen en een diameter van 4 mm voor volwassenen.

Hygiënisch werken met oorspecula voor eenmalig gebruik

In het assortiment van Plastimed vind je KNO-instrumenten en oorspecula van bekende A-merken als Heine, Dormo-Spec en Comed. Haal direct alles in huis wat je nodig hebt op de afdeling en plaats je bestelling in de webshop.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Aantal stuks
1
1
3
2
Bevat latex
1
Merk
1
2
4
1
Steriel
8