Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Instrumenten » Maag Darm en Lever onderzoek

Filters

Aantal stuks
2
2
3
2
2
Kleur
Merk
1
2
1
1
1
3
2
Steriel
2
9

Maag Darm en Lever onderzoek

Er zijn talloze verschillende soorten maag darm en lever onderzoek. Binnen dit specialisme wordt een breed spectrum aan functionele testen en laboratoriumbepalingen uitgevoerd. Dit kan zowel worden gedaan voor de diagnose van een ziekte als voor het optimaliseren van de behandeling. Instrumenten voor maag-, darm- en leveronderzoek shop je gemakkelijk bij Plastimed.

Proctologisch onderzoek

Een proctologisch onderzoek is een veelvoorkomende vorm van maag darm en lever onderzoek waarbij de anus, het rectum en het anaal kanaal worden onderzocht. Dit onderzoek bestaat uit een combinatie van klinisch onderzoek met de vinger en een endoscopisch onderzoek. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een rectoscoop of een anoscoop. Kleine ingrepen kunnen direct worden gedaan tijdens het kijkonderzoek. Ook instrumenten als proctoscopen en maagsondes schaf je eenvoudig aan in de online webshop van Plastimed.

Benodigdheden voor maag-, darm- en leveronderzoek aanschaffen

Plastimed biedt enkel producten aan van de hoogste kwaliteit. Je hebt onder meer de keuze uit benodigdheden voor maag-, darm- en leveronderzoek van de merken Unomedical en Haemo. Ook voor andere specialisaties vind je de benodigde instrumenten in de webwinkel, waaronder KNO-instrumenten en chirurgische instrumenten. Plaats je bestelling!

Filteren

Aantal stuks
2
2
3
2
2
Kleur
Merk
1
2
1
1
1
3
2
Steriel
2
9