Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Instrumenten » Oogchirurgie

Oogchirurgie

Instrumenten voor oogchirurgie worden gebruikt om complexe aandoeningen aan het oog te behandelen. Spoedeisende oogzorg vraagt om een bezoek aan de oogarts. Plastimed heeft een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige materialen voor de oogchirurgie, waaronder oogboren. Shop eenvoudig en snel online jouw benodigdheden voor je kliniek of OK in de online shop.

Toont alle 16 resultaten

Oogboren en oognaalden

Patiënten hebben een doorverwijzing nodig voor iedere vorm van oogheelkundige zorg. Deze kan onder meer worden afgegeven door de huisarts, een specialist of de jeugdarts. Oogchirurgie is de beste behandeling als er bijvoorbeeld iets in het oog terecht is gekomen dat niet eenvoudig verwijderd kan worden. Elektrische oogboren zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van vreemde lichamen uit het oog. De oogboor is praktisch in gebruik en eenvoudig in- en uit te schakelen met behulp van de draaischakelaar. Vaak wordt de oogfrais inclusief een boortje van 1,0 mm geleverd en de boortjes zijn ook los te bestellen in diverse formaten. Zowel het boortje als het opzetstuk is steriliseerbaar voor een hygiënisch gebruik.

Instrumenten voor oogchirurgie kopen

Bij Plastimed koop je eenvoudig online jouw benodigde instrumenten voor oogchirurgie. Neem direct een kijkje in het aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten en plaats jouw bestelling.

Filteren

Materiaal
5
Aantal stuks
7
Bevat latex
7
Merk
7
Steriel
7