Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Laboratorium » Bloedonderzoek

Filters

Aantal stuks
10
4
2
1
3
6
2
8
1
Kleur
Merk
5
1
1
3
1
1
1
1
5
5
4
Steriel
4
24
Volume
2
2

Bloedonderzoek

Op zoek naar materialen voor bloedonderzoek? Plastimed biedt een ruime keuze uit medische hulpmiddelen voor bloedonderzoek. Bestel direct bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 38 resultaten wordt getoond

Materialen voor medisch onderzoek

Bloedonderzoek, ook wel bloedafname of bloedprikken genoemd, wordt gedaan om meer te weten te komen over de oorzaak van de klachten bij de patiënt. Voor het onderzoeken van bloed worden vaak één of meerdere buisjes bloed afgenomen uit een ader, doorgaans in de arm. Door bloed te onderzoeken controleert een medisch specialist of organen nog goed functioneren, en kunnen er afwijkingen worden geconstateerd.

Medisch onderzoek uitvoeren met betrouwbare producten

Via een bloedonderzoek kom je meer te weten over de werking van het lichaam van een patiënt. De medisch specialist controleert of de organen nog goed functioneren door in het bloed op zoek te gaan naar afwijkingen. Plastimed biedt een ruime keuze aan betrouwbare materialen voor medisch onderzoek, waaronder glucosestrips en materieel voor het bepalen van het hemoglobine-gehalte.

Medische hulpmiddelen voor bloedonderzoek van kwaliteitsmerken

Plastimed biedt een ruime keuze uit medische hulpmiddelen voor bloedonderzoek. Bestel direct jouw laboratorium instrumenten voor medisch onderzoek bij Plastimed en profiteer van een snelle levering en gratis verzending vanaf een orderwaarde van €150,00 excl. btw.

Bij Plastimed vind je onder andere materialen voor medisch onderzoek van HemoCue en Aviva. Ook ander laboratoriummateriaal, van cholesteroltesten tot urineonderzoek, maken deel uit van het uitgebreide assortiment.

Filteren

Aantal stuks
10
4
2
1
3
6
2
8
1
Kleur
Merk
5
1
1
3
1
1
1
1
5
5
4
Steriel
4
24
Volume
2
2