Voor hulp en advies

0251 - 247233

Dipslides

Dipslides snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Snel aan de slag met dipslides

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om microbiologische groei in bijvoorbeeld water, voedsel of lucht te detecteren? Dan zijn dipslides het perfecte product voor jou. Bij Plastimed kun je deze eenvoudig bestellen, zodat je snel aan de slag kunt met het monitoren van hygiëne en veiligheid.

Werking en gebruik van dipslides

Dipslides zijn kleine plastic plaatjes met aan beide kanten een agar-medium, dat dient als voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Door de dipslide kort in de te testen vloeistof of op het te testen oppervlak te dippen, kunnen deze micro-organismen zich hechten aan de agar. Na een bepaalde tijd kun je de dipslide aflezen en bepalen of er groei heeft plaatsgevonden en zo ja, welke soorten micro-organismen er aanwezig zijn.

Dipslides worden veel gebruikt in de zorgsector, de voedingsmiddelenindustrie en in laboratoria voor microbiologisch onderzoek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, tandartspraktijken, slachterijen en levensmiddelenfabrikanten. Door regelmatig dipslides te gebruiken, kun je de hygiëne en veiligheid in deze sectoren waarborgen en mogelijke besmettingen voorkomen.

Aanvullende informatie over dipslides

Naast dipslides biedt Plastimed ook andere producten aan op het gebied van medische hygiëne en laboratoriumonderzoek. Zo kun je bijvoorbeeld ook terecht voor urineonderzoek en urinetesten, evenals zwangerschapstesten en urine analyzers. Bij Plastimed kun je dus alles vinden wat je nodig hebt om microbiologische groei te detecteren en te monitoren.

Bestel eenvoudig je dipslides bij Plastimed

Wil je ook aan de slag met het monitoren van hygiëne en veiligheid in jouw organisatie of lab? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bestellen is eenvoudig en kan online via onze website. We bieden snelle levering en zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk aan de slag kunt met het gebruik van dipslides. Bestel dus vandaag nog jouw dipslides en andere benodigdheden voor microbiologisch onderzoek bij Plastimed.

Filteren