Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Praktijkinrichting » Afvalverzamelaar

Afvalverzamelaar

Afvalverzamelaar snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 2 resultaten

Een handige oplossing voor afvalverzameling

Met de afvalverzamelaar van Plastimed hoef jij je nooit meer zorgen te maken over rondslingerend afval. De afvalverzamelaar is een handige en hygiënische manier om afval te verzamelen en op te ruimen. Het product is geschikt voor verschillende soorten afval, zoals papier, plastic en restafval, en is daarom perfect voor gebruik in een zorginstelling, kantoor of praktijkruimte.

Ideaal voor zorgprofessionals en praktijken

De afvalverzamelaar van Plastimed is een veelgebruikt product binnen de zorgsector. Het is een onmisbaar item voor verschillende zorgprofessionals en afdelingen, zoals de verpleging, thuiszorg en tandartspraktijken. Daarnaast wordt de afvalverzamelaar ook veel gebruikt in kantoren en andere praktijkruimtes.

Gerelateerde producten en aanvullende informatie

Naast de afvalverzamelaar biedt Plastimed ook andere producten aan die handig zijn voor de inrichting van zorginstellingen en praktijkruimtes. Denk hierbij aan medisch meubilair, behandel- en onderzoeksbanken, matrassen en dispensers. Al deze producten dragen bij aan een hygiënische en veilige omgeving voor patiënten en medewerkers.

Bestel nu gemakkelijk online bij Plastimed

Wil jij ook een afvalverzamelaar bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel bij Plastimed. Het bestellen van producten bij Plastimed gaat eenvoudig en snel via onze website. Na het plaatsen van jouw bestelling zorgen wij voor een snelle levering. Zo heb jij jouw afvalverzamelaar snel in huis en kun je direct aan de slag!

Filteren

Materiaal
2
Aantal stuks
2
Kleur
Merk
2
Steriel
2