Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting > Autoclaaf > Ultrasoonreinigers

Ultrasoonreinigers

Ultrasoonreinigers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Ultrasoonreinigers bestellen bij Plastimed

Wil jij eenvoudig en snel ultrasoonreinigers bestellen voor jouw zorginstelling? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Ultrasoonreinigers zijn apparaten die werken op basis van geluidsgolven om medische instrumenten grondig te reinigen. In deze tekst vertellen we je meer over de werking van het product, de doelgroep en aanvullende informatie over gerelateerde producten.

Ultrasoonreinigers: werking en toepassingen

Ultrasoonreinigers zijn geschikt voor het reinigen van verschillende soorten medische instrumenten, zoals pincetten, tangen en boortjes. Het apparaat werkt op basis van geluidsgolven die trillingen veroorzaken in een vloeistof, zoals demiwater, waarin de instrumenten worden geplaatst. Deze trillingen creëren kleine belletjes die imploderen en zo zorgen voor een grondige reiniging van het oppervlak van de instrumenten. Ultrasoonreinigers zijn met name geschikt voor gebruik in zorginstellingen, tandartspraktijken en dierenartspraktijken.

Gerelateerde producten en aanvullende informatie

Bij Plastimed kun je niet alleen ultrasoonreinigers bestellen, maar ook andere medische producten zoals sterilisatieapparatuur, medisch verbruiksmateriaal en dustcovers. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het gebruik van demiwater in de ultrasoonreinigers zorgt voor een optimale werking. Wij raden dan ook aan om de demiwater regelmatig te vervangen om de kwaliteit van de reiniging te waarborgen.

Ultrasoonreinigers bestellen bij Plastimed: snel en eenvoudig

Wil je ultrasoonreinigers bestellen bij Plastimed? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en een uitstekende klantenservice. Daarnaast kun je bij ons veilig en eenvoudig betalen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en zorgen voor een goede afhandeling van jouw bestelling. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw ultrasoonreinigers bij Plastimed en profiteer van onze uitstekende service!

Filteren