Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Praktijkinrichting » Dispenser » Handschoendispenser

Handschoendispenser

Met een handschoendispenser aan de muur vergeet je nooit om schone handschoenen aan te trekken voor een handeling. Een goede handhygiëne verkleint de kans op overdracht van micro-organismen. In de zorg is een uitstekende handhygiëne onmisbaar: of je nu werkt in de thuiszorg, in een praktijk of in het ziekenhuis. Bekijk direct het aanbod van Plastimed.

Handschoenen dragen in de zorg

Draag altijd handschoenen als je handen in contact (kunnen) komen met lichaamsvocht, zoals urine, ontlasting, bloed of slijmvliezen. Ook bij bijvoorbeeld het verzorgen van wonden, onderzoek aan de niet-intacte huid en het wassen van genitaal gebied draag je altijd handschoenen. Dit is echter geen vervanging van handhygiëne en je zult je handen alsnog goed moeten wassen en ontsmetten. Hang dus ook een alcoholdispenser op in je praktijk. Je gebruikt handschoenen altijd maar één keer en bij voorkeur direct uit de doos. De handschoenen gebruik je enkel voor de handeling waarvoor je ze aandoet, daarna doe je ze weer uit.

Handschoendispenser van hoge kwaliteit

De handschoendispenser in jouw praktijk wordt de hele dag door gebruikt, dus het valt aan te raden om te kiezen voor de hoogste kwaliteit. Plaats jouw bestelling eenvoudig en snel online bij Plastimed.

Filteren

Aantal stuks
3
Merk
3
Steriel
3