Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Verbandmiddelen » Coldspray

Coldspray

Coldspray snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 2 resultaten

Ontdek het gemak van het bestellen van Coldspray bij Plastimed

Coldspray is een veelzijdig product dat gebruikt wordt in de medische wereld. Het wordt voornamelijk gebruikt bij blessures en pijnlijke plekken op het lichaam. Coldspray is een snelle en effectieve manier om pijn en zwellingen te verminderen. Bij Plastimed kun je eenvoudig Coldspray bestellen voor jouw praktijk of thuisgebruik.

Hoe werkt Coldspray en wie maakt er gebruik van?

Coldspray werkt door het verdoven van de huid en het verlagen van de temperatuur van de huid. Hierdoor verminderen pijn en zwellingen aanzienlijk. Coldspray wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten, sporters en EHBO-professionals. Maar ook bij huisartsenpraktijken en ziekenhuizen is het een veelgebruikt product.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen Coldspray bestellen, maar ook andere benodigdheden voor EHBO, zoals verbandmiddelen, pleisters en watten. Ook voor bandages en instant coldpacks ben je bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden snel geleverd. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op deskundig advies.

Bestel Coldspray bij Plastimed

Het bestellen van Coldspray bij Plastimed is heel eenvoudig. Je kunt dit product eenvoudig online bestellen en veilig afrekenen. Bovendien kun je rekenen op een snelle levering, zodat je het product snel in huis hebt. Bestel nu jouw Coldspray bij Plastimed en ervaar het gemak van het bestellen van kwalitatieve medische producten bij een betrouwbare leverancier.

Filteren

Aantal stuks
2
Merk
1
1
Steriel
2
Volume
1
1