Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
4
3
Merk
2
2
3
Steriel
7

Instant coldpack

Instant coldpack snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Verkoeling en pijnverlichting met de Instant Coldpack van Plastimed

Met de Instant Coldpack van Plastimed kun je snel en gemakkelijk verkoeling bieden bij pijnlijke blessures. Het is een handig product dat overal gebruikt kan worden, thuis, op het werk of tijdens het sporten. In deze tekst leggen we uit hoe de Instant Coldpack werkt en waarvoor het wordt gebruikt.

Hoe werkt de Instant Coldpack en wie gebruikt het?

De Instant Coldpack is een eenvoudig te gebruiken product dat werkt op basis van ammoniumnitraat en water. Door de verpakking te knijpen, mengen de stoffen zich en ontstaat er een koude reactie. De coldpack kan direct op de pijnlijke plek worden gelegd voor verkoeling en pijnverlichting. Het product wordt veel gebruikt door EHBO’ers, sportverzorgers, fysiotherapeuten en thuiszorgorganisaties. Ook is het handig om in huis te hebben voor snelle verlichting bij acute blessures.

Instant Coldpack voor snelle verkoeling bij blessures

De Instant Coldpack is een product dat vaak samen gebruikt wordt met andere verbandmiddelen. Het is dan ook handig om het product in huis te hebben voor noodgevallen en blessures. Verder is het goed om te weten dat de Instant Coldpack niet herbruikbaar is en na gebruik bij het afval moet worden weggegooid. Gerelateerde producten zijn bijvoorbeeld verbandmiddelen, coldsprays en andere producten die verkoeling bieden bij blessures.

Bestel nu gemakkelijk en snel online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je de Instant Coldpack gemakkelijk en snel bestellen. Wanneer je het product voor 15:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Je kunt veilig betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Kortom, het bestellen van de Instant Coldpack bij Plastimed is eenvoudig en betrouwbaar. Zorg dat je altijd een coldpack in huis hebt voor acute verkoeling en pijnverlichting bij blessures.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Aantal stuks
4
3
Merk
2
2
3
Steriel
7