Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Pleisters > Zwaluwstaartjes

Zwaluwstaartjes

Zwaluwstaartjes snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Zwaluwstaartjes: snelle wondsluiting voor een optimaal genezingsproces

Ben je op zoek naar een snel, eenvoudig en effectief product voor het sluiten van wonden? Dan zijn zwaluwstaartjes de oplossing voor jou! In deze tekst vertellen we je meer over dit product en hoe je het kunt bestellen bij Plastimed.

Hoe werken zwaluwstaartjes en waarvoor worden ze gebruikt

Zwaluwstaartjes zijn kleine strips van huidvriendelijk materiaal die in een V-vorm op de wond worden geplaatst en zorgen voor een snelle sluiting van de wondranden. Het resultaat is een optimale genezing van de wond en een minimale kans op littekenvorming. Zwaluwstaartjes worden veel gebruikt in de gezondheidszorg en zijn geschikt voor verschillende soorten wondjes, zoals snijwonden, schaafwonden en laceraties. Zorgprofessionals en afdelingen zoals de EHBO, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en ambulancediensten maken veel gebruik van dit product.

Aanvullende informatie over zwaluwstaartjes

Naast de snelle en effectieve werking van zwaluwstaartjes zijn er nog meer voordelen aan dit product. Zo zijn ze waterbestendig en kunnen ze dus ook worden gebruikt onder de douche of tijdens het zwemmen. Daarnaast zijn zwaluwstaartjes geschikt voor alle huidtypen en laten ze geen restjes achter bij het verwijderen. Ze kunnen bovendien worden gecombineerd met andere verbandmiddelen, zoals pleisters, fixatiepleisters en eilandpleisters, voor een optimale verzorging van de wond.

Bestel jouw Zwaluwstaartjes direct bij Plastimed

Wil je snel en makkelijk zwaluwstaartjes bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Via onze webshop kun je eenvoudig jouw bestelling plaatsen en heb je jouw zwaluwstaartjes snel in huis. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan verbandmiddelen en andere medische hulpmiddelen, zodat je altijd de juiste producten in huis hebt voor een optimale verzorging van jouw wond. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Filteren