Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Medical tape

Medische tape wordt gebruikt voor een specifieke manier van wikkelen waarbij de spieren worden ondersteund in hun functie. Wanneer medical tape wordt gebruikt staat het belang van de patiënt centraal. Een voordeel van medical tape is dat de elasticiteit van de tape ervoor zorgt dat de patiënt niet wordt beperkt in alledaagse bezigheden zoals bewegen, sporten en zelfs zwemmen is nog steeds mogelijk.

It seems we can't find what you're looking for.

Medicaltape ter ondersteuning van de spieren

Medische tape ondersteunt spieren bij hun functie zonder daarbij bewegingen in te perken. De patiënt kan dankzij de elasticiteit van de tape nog altijd alledaagse bezigheden uitvoeren als sporten, bewegen of zelfs zwemmen. Plastimed biedt een breed aanbod aan medical tape aan en heeft ook kinesiotape en Leukoplast tape in het assortiment.

Toepassing van medische tape

Medical taping wordt met name toegepast bij de nabehandeling van blessures, het beperken van ontstekingen of vochtophopingen, behandeling van klachten wegens overbelasting of het corrigeren van een zekere houding. Ook uitstralende pijn, bijvoorbeeld hoofdpijn, kan met medical taping worden bestreden. Sporters gebruiken medical tape soms ook om bijvoorbeeld hun knieën van extra steun te voorzien. Ook helpt de tape bij de lymfeafvoer en bloedcirculatie.

Verschillende soorten medical tape bij Plastimed

Plastimed biedt medische tape van vooraanstaande merken als 3M aan in de webshop. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen als Durapore, Microfoam en Blenderm. De tape schikt zich naar de gewrichten en huidplooien en is daarnaast hypoallergeen, waardoor het materiaal comfortabel aanvoelt tijdens het bewegen. Bekijk direct ons aanbod in de webshop en bestel snel en eenvoudig de optimale medicaltape bij Plastimed.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren