Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Aantal stuks
1
1
Bevat latex
1
Merk
1
1
Steriel
2

Absorberende onderleggers

Absorberende onderleggers beschermen je matras, stoel of bank tegen vocht en/of urine. Het gebruik van een absorberende onderlegger bij incontinentie vermindert daarnaast ongewenste geurtjes. Bij Plastimed heb je de keuze uit een assortiment van hoogwaardige merken.

Toont alle 2 resultaten

Absorberende onderleggers voor maximale hygiëne

Absorberende onderleggers zijn zowel geschikt voor gebruik thuis als in verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De onderleggers zijn bovendien verkrijgbaar in diverse maten. Welke je kiest, hangt onder meer af van waar je hem wil gebruiken (op bed of een stoel of bank) en de afmetingen van het meubelstuk. De absorberende en hygiënische pads zijn gemaakt van meerdere lagen, om zo een hoge dichtheid en waterbestendigheid te garanderen. Na gebruik gooi je de absorberende onderlegger weg. Bescherm jouw beddengoed en bed met een praktische absorberende onderlegger. Ook bij bevallingen, in het babybedje of de kinderwagen zijn de sterk absorberende pads gemakkelijk in te zetten.

Absorberende onderleggers online bestellen

Bestel jouw absorberende onderleggers in de online shop van Plastimed. Kies uit kwaliteitsmerken als Emdamed en Medline en selecteer het gewenste formaat. De onderleggers zijn gemaakt van sterk absorberend materiaal en hebben tal van toepassingen. Ook andere bedbescherming, zoals kwalitatief beddengoed, bestel je bij Plastimed.