Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Chirurgie & OK » Afdekdoeken » Niet zelfklevende afdekdoeken

Niet zelfklevende afdekdoeken

Niet zelfklevende afdekdoeken snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Resultaat 1–18 van de 22 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige niet-zelfklevende afdekdoeken voor optimale bescherming

Bescherming en hygiëne zijn essentieel in de medische sector, en bij Plastimed begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we hoogwaardige niet-zelfklevende afdekdoeken die speciaal zijn ontworpen om een optimale bescherming te bieden tijdens medische procedures en handelingen. Onze afdekdoeken zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een betrouwbare barrière tegen vloeistoffen, vuil en andere verontreinigingen. Of je nu werkzaam bent in de chirurgie, OK of een andere medische setting, Plastimed heeft de juiste niet-zelfklevende afdekdoeken die voldoen aan jouw behoeften.

Veelzijdig en geschikt voor diverse zorgprofessionals en afdelingen

Onze niet-zelfklevende afdekdoeken worden veel gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen in de medische sector. Chirurgen, OK-medewerkers, verpleegkundigen en andere zorgverleners vertrouwen op onze afdekdoeken voor een optimale bescherming tijdens operaties en andere procedures. Daarnaast vinden onze afdekdoeken ook hun toepassing in andere afdelingen, zoals spoedeisende hulp, poliklinieken en tandartspraktijken. Of je nu een steriele omgeving wilt creëren tijdens een chirurgische ingreep of extra bescherming nodig hebt tijdens een medische procedure, onze niet-zelfklevende afdekdoeken zijn de ideale keuze.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed bieden we een breed scala aan producten die gerelateerd zijn aan niet-zelfklevende afdekdoeken. Naast afdekdoeken hebben we ook splitlakens die helpen bij het creëren van een steriele omgeving tijdens operaties. Daarnaast bieden we zelfklevende afdekdoeken die extra hechting bieden voor specifieke toepassingen. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Als leverancier van medisch verbruiksmateriaal begrijpen we de behoeften van zorgprofessionals en bieden we een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan de hoogste normen.

Bestel eenvoudig jouw niet-zelfklevende afdekdoeken bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we dat het bestellen van niet-zelfklevende afdekdoeken snel, gemakkelijk en betrouwbaar moet zijn. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke website waar je eenvoudig de gewenste producten kunt vinden en direct kunt bestellen. Onze online winkel maakt het mogelijk om snel en veilig jouw niet-zelfklevende afdekdoeken aan te schaffen. Met slechts een paar klikken kun je de benodigde producten selecteren en direct jouw bestelling plaatsen. Bij Plastimed streven we naar een snelle en efficiënte levering, zodat je snel kunt beschikken over de niet-zelfklevende afdekdoeken die je nodig hebt. Bestel vandaag nog bij Plastimed en ervaar het gemak van online bestellen van hoogwaardig medisch verbruiksmateriaal.

Filteren

Kenmerken
2
2
Aantal lagen
5
Aantal stuks
1
4
1
2
1
1
1
1
1
3
1
1
1
1
1
1
Merk
1
13
2
1
3
1
Steriel
13
8