Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Kenmerken
1
Aantal lagen
1
1
Aantal stuks
1
1
1
Merk
1
1
1
Steriel
3

Splitlakens

Splitlakens snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 3 resultaten

Ontdek de voordelen van splitlakens bij Plastimed

Splitlakens zijn een onmisbaar onderdeel van medische verbruiksmaterialen en worden gebruikt om patiënten tijdens medische behandelingen te bedekken en te beschermen. Het laken is voorzien van een speciale opening die het mogelijk maakt om een deel van het laken weg te halen zonder dat de patiënt volledig bloot komt te liggen. Bij Plastimed kun je terecht voor hoogwaardige splitlakens van verschillende afmetingen.

Hoe werkt een splitlaken en waarvoor wordt het gebruikt?

Splitlakens worden gebruikt in verschillende medische omgevingen, zoals op de spoedeisende hulp, op de intensive care en in operatiekamers. Het laken beschermt de patiënt tegen bacteriën en infecties tijdens een medische behandeling. Het splitgedeelte zorgt ervoor dat de zorgverlener gemakkelijk toegang heeft tot het te behandelen lichaamsdeel, zonder het hele lichaam van de patiënt te moeten blootleggen. Dit bespaart tijd en verhoogt het comfort voor de patiënt.

Welke zorgprofessionals en afdelingen gebruiken splitlakens?

Splitlakens worden gebruikt door verschillende zorgprofessionals, zoals chirurgen, verpleegkundigen en anesthesiologen. Ze zijn ook onmisbaar in afdelingen zoals de OK, de spoedeisende hulp en de intensive care. Daarnaast worden ze ook gebruikt bij ambulante zorg en in de thuiszorg. Splitlakens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de patiënt en de behandeling.

Aanvullende informatie over splitlakens en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor hoogwaardige splitlakens, maar ook voor andere medische verbruiksmaterialen zoals afdekdoeken en universeelsets. Afdekdoeken worden gebruikt om de patiënt en de omgeving te beschermen tijdens de behandeling, terwijl universeelsets bestaan uit een combinatie van verschillende medische verbruiksmaterialen die nodig zijn voor de behandeling. Bij Plastimed kun je deze producten online bestellen en worden ze snel en gemakkelijk bij je afgeleverd.

Bestel je splitlakens bij Plastimed

Bij Plastimed ben je verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare medische verbruiksmaterialen. Het bestellen van splitlakens is eenvoudig en snel. Plaats je bestelling online en ontvang je producten direct op het door jou opgegeven adres. Bestel vandaag nog bij Plastimed en profiteer van de beste kwaliteit en service voor jouw medische praktijk.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Kenmerken