Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Kenmerken
3
Aantal lagen
1
Aantal stuks
1
Merk
5
Steriel
5

Zelfklevende afdekdoeken met gat

Zelfklevende afdekdoeken met gat snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 5 resultaten

Zelfklevende afdekdoeken met gat: optimale bescherming met gemak

Betrouwbare en efficiënte bescherming is van essentieel belang in medische omgevingen, en bij Plastimed begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we hoogwaardige zelfklevende afdekdoeken met gat, speciaal ontworpen om optimale bescherming te bieden tijdens medische procedures. Onze afdekdoeken met gat zijn voorzien van een zelfklevende achterkant en een centraal gat, waardoor ze gemakkelijk te plaatsen zijn en een betrouwbare barrière vormen rondom een specifiek gebied. Of je nu werkzaam bent in de chirurgie, OK of een andere medische setting, Plastimed heeft de juiste zelfklevende afdekdoeken met gat die voldoen aan jouw behoeften.

Veelzijdig en gebruikt door diverse zorgprofessionals en afdelingen

Onze zelfklevende afdekdoeken met gat worden veel gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen in de medische sector. Chirurgen, OK-medewerkers en andere zorgverleners vertrouwen op onze afdekdoeken met gat voor een optimale bescherming rondom specifieke gebieden tijdens operaties en andere procedures. Het centrale gat in de afdekdoeken zorgt ervoor dat het betreffende gebied vrij blijft en tegelijkertijd de omliggende huid of oppervlakken bedekt blijven. Onze zelfklevende afdekdoeken met gat worden ook veel gebruikt in andere afdelingen, zoals spoedeisende hulp, poliklinieken en tandartspraktijken, waar gerichte bescherming nodig is.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast zelfklevende afdekdoeken met gat bieden we bij Plastimed een breed scala aan andere producten die verband houden met de bescherming en hygiëne in medische omgevingen. Onze afdekdoeken zonder gat, zoals splitlakens, bieden een uitgebreide bedekking en bescherming tijdens operaties. Daarnaast hebben we ook niet-zelfklevende afdekdoeken die ideaal zijn voor situaties waar zelfklevendheid niet nodig is. Bij Plastimed vind je ook een uitgebreid assortiment aan andere medische verbruiksmaterialen, waaronder verbanden, handschoenen, desinfectiemiddelen en meer. We hebben alles wat je nodig hebt om een veilige en hygiënische werkomgeving te creëren.

Eenvoudig bestellen van zelfklevende afdekdoeken met gat bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we dat het bestellen van zelfklevende afdekdoeken met gat snel, gemakkelijk en betrouwbaar moet zijn. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijke website waar je eenvoudig de gewenste producten kunt vinden en direct kunt bestellen. Onze online winkel maakt het mogelijk om snel en veilig jouw zelfklevende afdekdoeken met gat aan te schaffen. Met slechts een paar klikken kun je de benodigde producten selecteren, je bestelling plaatsen en deze direct naar jouw locatie laten verzenden. Bij Plastimed staan we garant voor hoogwaardige producten, een eenvoudig bestelproces en snelle levering, zodat jij je kunt richten op het bieden van optimale zorg. Bestel vandaag nog jouw zelfklevende afdekdoeken met gat bij Plastimed en ervaar het gemak van online winkelen in de medische sector.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Kenmerken