Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbruiksmateriaal » Chirurgie & OK » Afdekmateriaal apparatuur

Afdekmateriaal apparatuur

Afdekmateriaal apparatuur snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Resultaat 1–18 van de 27 resultaten wordt getoond

Bescherm jouw waardevolle apparatuur met afdekmateriaal van Plastimed

Op zoek naar hoogwaardig afdekmateriaal om jouw kostbare medische apparatuur te beschermen? Bij Plastimed bieden we de ideale oplossing. Ons afdekmateriaal is speciaal ontworpen om jouw apparatuur te beschermen tegen stof, vuil en andere schadelijke invloeden. Met onze hoogwaardige afdekhoezen en beschermhoezen kun jij met een gerust hart jouw apparatuur veilig en beschermd houden.

Optimale bescherming voor jouw apparatuur

Ons afdekmateriaal is ontwikkeld met het oog op optimale bescherming. Het biedt een betrouwbare barrière tegen stof, vuil, vocht en krassen, waardoor de levensduur van jouw apparatuur wordt verlengd. Of het nu gaat om delicate medische apparaten, gevoelige elektronica of andere waardevolle apparatuur, onze afdekhoezen en beschermhoezen bieden de perfecte pasvorm en bescherming.

Gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen

Ons afdekmateriaal wordt veelvuldig gebruikt door zorgprofessionals en diverse afdelingen in de medische sector. Denk hierbij aan ziekenhuizen, klinieken, tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en laboratoria. Zorgprofessionals begrijpen het belang van het beschermen van gevoelige apparatuur en vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze afdekhoezen en beschermhoezen.

Gerelateerde producten en aanvullende informatie

Naast afdekhoezen en beschermhoezen bieden we bij Plastimed ook andere producten die jouw apparatuur kunnen beschermen. Zo hebben we bijvoorbeeld C-booghoezen, die specifiek ontworpen zijn voor het beschermen van C-boog apparatuur. Daarnaast hebben we ook camerahoezen en boorhoezen, die geschikt zijn voor het beschermen van camera’s en boormachines. Verder bieden we probecovers aan voor het beschermen van medische sondes en probes.

Bestel eenvoudig en snel bij Plastimed

Bij Plastimed begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom hebben we het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kunt onze afdekhoezen en beschermhoezen online bestellen via onze website. Met een paar eenvoudige stappen kun jij de benodigde producten selecteren, in je winkelwagen plaatsen en direct bestellen. Onze snelle en betrouwbare verzending zorgt ervoor dat jouw bestelling binnen de kortste keren bij jou thuis of op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Bescherm jouw waardevolle medische apparatuur

Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw kostbare apparatuur optimaal beschermd is. Bestel eenvoudig en snel jouw afdekhoezen en beschermhoezen bij Plastimed. Onze hoogwaardige producten bieden de beste bescherming voor jouw apparatuur, zodat jij je kunt focussen op waar je het beste in bent: het leveren van hoogwaardige zorg. Bestel nu online en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van Plastimed.

Filteren

Materiaal
6
Aantal stuks
1
1
1
1
1
2
7
6
3
1
1
Merk
1
1
1
2
1
1
3
2
1
6
Steriel
9
10