Voor hulp en advies

0251 - 247233

Poetssets voor een optimale hygiëne

Een goede hygiëne is van groot belang binnen de zorgsector. Daarom biedt Plastimed diverse poetssets aan, waarmee je een optimale hygiëne kunt waarborgen. Een poetsset bestaat uit diverse materialen waarmee je oppervlakken, instrumenten en apparatuur kunt reinigen en desinfecteren.

Werking van de poetsset en gebruikers

De poetsset wordt gebruikt in verschillende afdelingen binnen de zorg, zoals op de operatiekamer, bij tandartspraktijken en in verpleeghuizen. Met de poetsset kunnen oppervlakken snel en efficiënt gereinigd worden en kan besmetting voorkomen worden. Daarnaast wordt de poetsset ook gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van instrumenten en apparatuur, zoals bijvoorbeeld endoscopen.

Poetssets en alles voor een hygiënische werkomgeving

Bij Plastimed vind je diverse soorten poetssets, van wegwerpsets tot herbruikbare sets. Daarnaast bieden we ook diverse aanverwante producten aan, zoals afdekmateriaal voor apparatuur en proceduretrays. Zo kun je bij ons terecht voor al je medisch verbruiksmateriaal op het gebied van hygiëne en chirurgie.

Bestel jouw poetsset bij Plastimed

Bij Plastimed kun je snel en eenvoudig jouw poetsset bestellen. Onze webshop is 24/7 geopend en biedt een ruim assortiment aan medisch verbruiksmateriaal. Het bestellen van jouw poetsset is dus zo gedaan. Bestel je voor 16:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo kun jij jouw patiënten altijd voorzien van de beste hygiëne.

Filteren

Aantal stuks
1
1
Merk
2
Steriel
2