Voor hulp en advies

0251 - 247233

Curettes

Curettes snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Toont alle 3 resultaten

Curettes voor het verwijderen van ongewenst weefsel

Ben je op zoek naar een hulpmiddel om ongewenst weefsel te verwijderen? Dan zijn curettes misschien wel de oplossing voor jou. Curettes zijn medische instrumenten die worden gebruikt voor het afschrapen of uitschrapen van weefsel uit bijvoorbeeld de baarmoederhals, neus of oor.

Voor welke toepassingen worden curettes gebruikt?

Curettes zijn voornamelijk bedoeld voor het verwijderen van ongewenst weefsel in het lichaam. Ze worden veel gebruikt door gynaecologen, dermatologen en KNO-artsen, maar ook door andere medische professionals die te maken hebben met weefsel verwijdering. Denk hierbij aan huisartsen, verloskundigen en verpleegkundigen. Curettes worden gebruikt voor verschillende doeleinden en in verschillende medische specialismen. Zo worden curettes bijvoorbeeld veel gebruikt in de gynaecologie voor het nemen van een baarmoederhalskanker-test en in de dermatologie voor het verwijderen van huidlaesies. Ook in de KNO-specialisatie worden curettes gebruikt bij het verwijderen van oorsmeer. Bij Plastimed bieden wij een breed assortiment aan curettes voor verschillende doeleinden en specialismen.

Diverse soorten en maten curettes

Curettes zijn er in verschillende maten en vormen en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld curettes voor het verwijderen van poliepen en curettes voor het uitschrapen van de baarmoederhals. Daarnaast zijn er ook disposable curettes verkrijgbaar, wat ze erg hygiënisch in gebruik maakt. Curettes zijn dus een veelzijdig instrument dat niet mag ontbreken in de medische praktijk. Naast curettes biedt Plastimed nog veel meer medische verbruiksmaterialen aan. Denk hierbij aan huidstansen en pleisters. Deze producten kunnen goed samen gebruikt worden met curettes. Bovendien biedt Plastimed een uitgebreide selectie van medische producten en benodigdheden aan die kunnen worden gebruikt in de gezondheidszorg.

Bestel je curettes gemakkelijk en snel bij Plastimed

Wil je curettes bestellen voor jouw medische praktijk? Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online jouw bestelling plaatsen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en snelle levering. Bestel jouw curettes vandaag nog en maak gebruik van de voordelen die Plastimed biedt!

Filteren

Aantal stuks
1
2
Merk
2
Steriel
2