Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Materiaal
40
Uitvoering
10
Aantal stuks
1
8
15
1
11
Bevat latex
5
Kleur
Maat
1
1
2
1
Merk
5
4
5
10
13
Steriel
37

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen koop je bij Plastimed. Bestel online hoogwaardige en duurzame kwaliteit handschoenen van topmerken als Hartmann, Klinion en BioClin.

Resultaat 1–18 van de 45 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige kwaliteit nitril handschoen

Medische handschoenen van hoogwaardige kwaliteit bestel je gemakkelijk bij Plastimed. Maak je keuze uit het aanbod van kwaliteitsmerken als Hartmann, Klinion en BioClin. Bekijk direct ook andere verbruiksmaterialen om alles wat je nodig hebt in één keer te bestellen in de shop van Plastimed.

Medische andschoenen voor veilig en verantwoord onderzoek

Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber en beschikken over sterke eigenschappen. De pasvorm en het comfort zijn perfect en met deze handschoenen voer je op een veilige en verantwoorde manier onderzoeken uit. Het materiaal biedt bescherming tegen virussen en bacteriën. Bovendien zijn nitril handschoenen bestand tegen verschillende chemicaliën en tegen olie en vet.

Verkrijgbaar in verschillende maten

Het aanbod van de nitril handschoen is divers van samenstelling, waardoor je onder meer de keuze hebt uit verschillende maten. Kies maat S als je kleine handen hebt of maat M als je handen wat groter zijn. Zo past de handschoen altijd precies en kun je comfortabel werken.  Maak je keuze uit het aanbod medische handschoenen en plaats je bestelling direct in de shop van Plastimed.