Voor hulp en advies

0251 - 247233

Steriele handschoenen

Als de richtlijnen het voorschrijven, draag je steriele handschoenen. Zo bescherm je de cliënt of patiënt in je praktijk of kliniek. Kies voor steriele handschoenen van hoge kwaliteit en in de juiste maat voor een veilige werkomgeving. Bij Plastimed plaats je gemakkelijk jouw bestelling.

Toont alle 11 resultaten

Steriele handschoenen van hoge kwaliteit

Steriele handschoenen zijn individueel steriel verpakt. Aan het merkteken kun je aflezen voor welke hand de handschoen bedoeld is. Steriele handschoenen worden gebruikt bij chirurgische ingrepen, om zo maximale bescherming te bieden tegen kiemoverdracht of kruisbesmetting. De dunne handschoenen hebben een anatomische vorm en zitten daardoor zeer comfortabel. Zo blijft moeiteloos werken mogelijk. Steriele handschoenen hebben dezelfde positieve eigenschappen op het gebied van grip en tactiliteit als niet-steriele handschoenen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, waaronder nitril, latex en neopreen. Deze zijn gepoederd of ongepoederd. Enkele van de steriele handschoenen zijn geschikt voor double gloving.

Steriele handschoenen online bestellen

Bestel steriele handschoenen van Medline, Protexis, Sempercare of andere betrouwbare merken in een handomdraai in de online shop van Plastimed. Alles op het gebied van persoonlijke bescherming plaats je eenvoudig in je winkelmandje. Je bestelling wordt snel bezorgd.