Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Materiaal
1
Aantal stuks
10
25
1
2
1
2
3
4
5
13
8
3
2
1
2
1
3
1
Kleur
Maat
7
7
8
5
Merk
1
1
5
64
1
2
3
1
3
1
2
Steriel
9
75
Volume
1
1

Urologie

Plastimed biedt een uitgebreid assortiment aan verbruiksmaterialen voor urologie, bijvoorbeeld voor het betrouwbaar opvangen van urine. Van producten voor incontinentie tot katheters en toebehoren: je bestelt het gemakkelijk in de webshop van Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 91 resultaten wordt getoond

Divers assortiment urologie producten

Bij Plastimed bestel je gemakkelijk verschillende producten voor patiënten die bijvoorbeeld een blaaskatheterisatie hebben ondergaan, zoals urinebeenzakken en urinenachtzakken. Sommige urine-opvangzakken zijn een aantal dagen achter elkaar te gebruiken, terwijl andere geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Ook heb je de keuze uit verschillende accessoires voor urinezakken die het leven makkelijker maken, zoals praktische fixatiematerialen of een vloerstandaard. Een rectaal katheter heeft verschillende toepassingen. Zo wordt dit katheter bijvoorbeeld gebruikt voor het toedienen van een reinigings- of medicinaal clysma. Daarnaast kan dit type katheter worden gebruikt voor het toedienen van medicijnen. De hulpmiddelen bij incontinentie zijn geschikt voor verschillende mate van urine- en/of ontlastingsverlies.

Urologie benodigdheden bestellen

Bestel urologiebenodigdheden van de beste merken eenvoudig en snel in de webshop van Plastimed. Je hebt de keuze uit een zeer ruim assortiment van A-merken als DCT, Hartmann en Unomedical. Veel van de verbruiksmaterialen zijn geschikt voor gebruik in verpleeghuizen, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en in enkele gevallen ook voor thuis.