Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Verbruiksmateriaal » Urologie » Katheters » Katheter man

Katheter man

Een katheter voor mannen wordt gebruikt om urine af te voeren. Het flexibele buisje wordt via de plasbuis of buikwand in de blaas geschoven en kan zo urineretentie verhelpen. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment aan katheters voor mannen.

Enig resultaat

Bestel gemakkelijk een katheter man bij Plastimed

Ben je op zoek naar een katheter man van goede kwaliteit? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Een katheter man is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om urine uit de blaas te verwijderen bij mannen die problemen hebben met het plassen. Bij Plastimed kun je gemakkelijk een katheter man bestellen die aan jouw wensen en behoeften voldoet.

Hoe werkt een katheter man en wie gebruiken het?

Een katheter man is een dunne buis die via de plasbuis in de blaas wordt ingebracht. De urine kan vervolgens via deze buis uit de blaas worden afgevoerd. Dit kan nodig zijn bij bijvoorbeeld een vergrote prostaat, een operatie aan de prostaat of na een ongeval waarbij de plasbuis beschadigd is geraakt. Katheter mannen worden gebruikt door urologen, verpleegkundigen en andere medische professionals in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorginstellingen.

Aanvullende informatie over katheters en gerelateerde producten

Naast katheter mannen biedt Plastimed ook andere soorten katheters aan, zoals katheter vrouwen, zuigkatheters en siliconen katheters. Verder bieden wij ook andere medische verbruiksartikelen aan die bij urologie en het gebruik van katheters van toepassing zijn. Zo kun je bij ons terecht voor diverse soorten incontinentiemateriaal, urinezakken en urine-opvangsystemen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de gestelde eisen.

Bestel jouw katheter man direct bij Plastimed

Wil je graag een katheter man bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bestellen is bij ons gemakkelijk en snel. Je kunt jouw bestelling direct online plaatsen en betalen via een veilige betaalomgeving. Wij zorgen er vervolgens voor dat de katheter man zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Zo hoef je niet lang te wachten voordat je het hulpmiddel kunt gebruiken. Bij Plastimed ben je verzekerd van goede kwaliteit, een snelle levering en uitstekende service.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1