Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Verbruiksmateriaal » Urologie » Katheters » Katheter vrouw

Katheter vrouw bestellen

Via een blaaskatheter voor vrouwen kan urine vanuit de blaas in een opvangzak stromen. Het kan bijvoorbeeld na een operatie als een keizersnede nodig zijn een katheter bij een vrouw aan te brengen, of als er urine in de blaas achterblijft na het plassen. Hoogwaardige katheters voor vrouwen bestel je bij Plastimed.

Katheter vrouw inbrengen

Een blaaskatheter voor vrouwen kan op twee manieren worden ingebracht: via de plasbuis of de buikwand. Bij plaatsing van een katheter via de plasbuis maakt de verpleegkundige eerst de uitgang van de urinebuis schoon met natte gazen. Vervolgens wordt een verdovende gelei aangebracht in de urinebuis, wat even een branderig gevoel kan geven. De katheter wordt via de urinebuis aangebracht in de blaas. Ook dit kan gevoelig aanvoelen. Een katheter via de buikwand wordt ingebracht via een klein sneetje in de buik, onder plaatselijke verdoving. In dit geval zit er dus geen slangetje in de plasbuis en kan de patiënt op de normale manier plassen.

Vrouwenkatheters online bestellen

Plastimed biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor de zorg. Bestel professionele vrouwenkatheters, katheters voor mannen en andere verbruiksmaterialen voor de urologie gemakkelijk online. Kies uit betrouwbare merken als DCT en plaats je bestelling in de online shop.

Filteren

Aantal stuks
5
Merk
5
Steriel
5