Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Verbruiksmateriaal » Verloskunde » Speculum

Speculum

Speculum snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Enig resultaat

Speculums voor een veilige en comfortabele ingreep

Ben je op zoek naar een speculum voor een ingreep? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Het speculum is een instrument dat wordt gebruikt voor gynaecologische onderzoeken en ingrepen. Het zorgt voor een comfortabele en veilige ingreep, zowel voor de patiënt als voor de zorgverlener.

Werking van het speculum: geschikt voor verloskunde en meer

Het speculum is een instrument dat in verschillende zorgomgevingen wordt gebruikt. Het wordt voornamelijk gebruikt in de verloskunde, maar ook in de gynaecologie en dermatologie. Het instrument wordt gebruikt om een opening in het lichaam te creëren om zo de binnenkant te kunnen bekijken of behandelen. Het is belangrijk dat het speculum gemakkelijk in te brengen is en goed blijft zitten tijdens de ingreep. Bij Plastimed vind je specula van hoogwaardige kwaliteit die aan deze eisen voldoen.

Gerelateerde producten en benodigdheden

Naast het speculum biedt Plastimed ook gerelateerde producten en benodigdheden aan voor een volledige ingreep. Zo kun je bijvoorbeeld ook contactgel, glijmiddel en desinfectans bestellen om de ingreep zo comfortabel en hygiënisch mogelijk te maken. Bij Plastimed vind je alles wat je nodig hebt om een veilige en professionele ingreep uit te voeren.

Bestel het speculum eenvoudig en snel online bij Plastimed

Ben je op zoek naar een speculum van hoogwaardige kwaliteit voor een veilige en comfortabele ingreep? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bij ons kun je gemakkelijk en snel online bestellen, zodat je het instrument snel in huis hebt. Met ons ruime assortiment en scherpe prijzen zorgen wij ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een succesvolle ingreep. Bestel nu en ervaar het gemak van Plastimed!

Filteren

Aantal stuks
1
Merk
1
Steriel
1