Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage > Hot Stone

Hot Stone

Hot Stone snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Ontspanning en herstel met hot stones van Plastimed

Ben je op zoek naar een manier om tot rust te komen en je spieren te laten ontspannen? Dan zijn hot stones wellicht iets voor jou! Hot stones zijn gladde, platte stenen die opgewarmd worden en vervolgens op het lichaam worden gelegd. Dit zorgt voor een ontspannend en therapeutisch effect.

Hot stones en massage in de zorg

Hot stones worden niet alleen gebruikt in wellness-centra en spa’s, maar ook in de zorg. Zo worden hot stones vaak gebruikt in fysiotherapie en revalidatie om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen. Ook in verpleeghuizen en verzorgingshuizen worden hot stones gebruikt om ontspanning en rust te brengen bij de bewoners.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je terecht voor verschillende soorten hot stones, zoals basaltstenen en marmerstenen. Naast hot stones bieden we ook andere producten voor ontspanning en herstel, zoals massagerollers en massagebalsem. Verder hebben we een breed assortiment aan medische verzorgingsproducten, handdoekverwarmers en andere massagebenodigdheden.

Bestel jouw hot stones bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel jouw hot stones bestellen. Onze webshop is 24/7 beschikbaar en we bieden een snelle levering. Naast hot stones kun je bij ons ook terecht voor alle andere benodigdheden voor een ontspannende massage. Bestel direct online en laat je spieren weer tot rust komen.

Filteren