Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verzorging » Massage » OXD professional care massageproducten

OXD professional care massageproducten

Ben jij masseur of fysiotherapeut en ben je op zoek naar hoogwaardige massageolie? OXD professional care massageproducten glijdt prettig over de huid, kleeft niet en is verkrijgbaar in heerlijke geuren. Bestel direct OXD professional care massageproducten en andere benodigdheden voor massage bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 37 resultaten wordt getoond

Uitgebreide verzorging voor de huid

OXD professional care massageproducten zijn geschikt voor ieder huidtype. Zo zijn er onder meer neutrale crèmes en oliën voor een hoogwaardige massage na het sporten of ter ontspanning. De lijn OXD sportcare bestaat uit diverse verzorgingsproducten voor de spieren en de huid van sporters. Deze kunnen niet alleen na het sporten gebruikt worden, maar ook ervoor of zelfs tijdens de training. Ook een ontspanningsmassage geef je met de prettige massageproducten. Ze trekken niet te snel in en bevatten hoogwaardige actieve ingrediënten en essentiële oliën die uitermate geschikt zijn voor de behandeling van huidproblemen of andere kwaaltjes.

Bestel OXD professional care massageproducten online

Wil jij een heerlijke en verzorgende massage geven? Dan zit je goed met OXD professional care massageproducten. Bij Plastimed bekijk je op je gemak het uitgebreide assortiment in de online shop. Bestel jouw producten voor verzorging vanuit het comfort van je eigen huis en profiteer van een snelle levering.

Filteren

Aantal stuks
37
Kleur
Merk
37
Steriel
37
Volume
7
6
5
2
1