Gratis bezorging vanaf € 150,00 excl. BTW, anders €7,50 verzendkosten.
Snelle levering
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW
Veilig en achteraf betalen
Binnen 14 dagen gratis retourneren.
FAQ
0 items
Scroll voor meer
Categorieën
Categorieën

OXD - sport care

Sportvriendelijk

OXD is ontwikkeld met u in gedachten, rekening houdend met uw welzijn en uw zorg, maar ook ontworpen om uw gretigheid om uitdagingen, uw ambities en uw motivatie te overwinnen. Wij zijn uw bondgenoot en moedigen u aan om door te gaan en nooit op te geven, terwijl wij u op onze beurt beschermen om uw verwondingen tot een minimum te beperken en alle obstakels die zich op uw pad kunnen voordoen te verminderen. Ons doel: dat uw resultaten alleen van u afhangen.

Dynamisch en in constante evolutie

Bij OXD zijn we altijd in constante evolutie, open voor uw behoeften en de trends in de sportindustrie. Overwinnen en motiveren is niet alleen afhankelijk van u, want bij OXD integreren we deze concepten en maken we ze tot onze eigen concepten: onderzoek, verbetering en constante lancering van nieuwe producten.

Integratie en verwijzing in de sportgeneeskunde

Met de sportmassagecrèmes en gels als uitgangspunt hebben we een breed scala aan producten ontwikkeld voor de verzorging van de spieren en huid van de sporter voor, tijdens en na de inspanning.

Kennis en ervaring

OXD zag het licht als het resultaat van de kennis en ervaring die is opgedaan op het gebied van geneeskunde en fysiotherapie door het bedrijf Telic Group en het is een merk geworden dat zich richt op u, op u als atleet die wil inzetten op producten die ontwikkeld zijn door en voor professionals in hun dagelijkse zorg. De kwaliteit van OXD-producten wordt onderschreven door het Telic Group garantiezegel en door onze resultaten, die door tal van atleten en fysiotherapeuten, die al vertrouwen hebben in het merk, worden afgezet tegen onze resultaten.

OXD Sports reusable hot and cold pack met hoes 13 x 26 cm per stuk verpakt - T3022

 6,50 excl. btw

Aantal

In winkelmand