Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Sportverzorging > Massageballen

Massageballen

Massageballen wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten voor revalidatie en therapie behandelingen. De massage bal kan op veel verschillende manier worden gebruikt voor onder anderen het trainen en masseren van handen, vingers en onderarm en ontspannende massages van spieren, triggerpoints en reflexzones.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Massageballen voor een gerichte massage

Met massageballen masseer je de spieren gericht. Je kunt deze ballen gebruiken om bijvoorbeeld na het sporten je spieren los te masseren. Ook fysiotherapeuten maken veel gebruik van stevige massageballen. Bij Plastimed shop je eenvoudig massage ballen van hoge kwaliteit online.

Voordelen van massage ballen

Met de massage bal masseer je zogeheten triggerpoints, zodat je vastzittende spieren losmaakt. Dit vermindert pijn, voorkomt blessures en zorgt ervoor dat je beter in je vel zit. De massageballen zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor kun je ze zowel thuis, op kantoor of in de sportschool gebruiken. Massageballen hebben een iets kleiner formaat dan een tennisbal en zijn dus zeer handzaam. Sterke massieve rubberen massageballen van hoge kwaliteit gaan jaren mee. Het grootste voordeel van een massagebal is dat deze zeer effectief is. Je kunt de bal op tal van plekken op het lichaam gebruiken en de werking is snel merkbaar. Al na een paar minuten merk je dat de spierspanning afneemt. Je hebt de keuze uit verschillende groottes en hardheden. Deze factoren bepalen of je een specifiek triggerpoint goed kan bereiken.

Massageballen online bestellen

Het is na het sporten een goed idee om de spieren te ontspannen met massage ballen of foamrollers. Plaats direct je bestelling in de online shop van Plastimed.

Filteren