Voor hulp en advies

0251 - 247233

Filters

Merk
1
Steriel
1

Compressiebox

Compressiebox snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Enig resultaat

De voordelen van de compressiebox

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve manier om compressieverbanden aan te brengen? Dan is de compressiebox van Plastimed wellicht de oplossing die je zoekt. Met deze handige box kun je snel en eenvoudig compressieverbanden aanleggen, zonder gedoe met losse verbanden en clips. In deze tekst lees je meer over de voordelen en toepassingen van de compressiebox, en hoe je deze eenvoudig online kunt bestellen bij Plastimed.

Snel en eenvoudig compressieverbanden aanleggen met de compressiebox

De compressiebox is een handig hulpmiddel voor het aanbrengen van compressieverbanden. Het werkt eenvoudig: je plaatst het verband in de box, trekt het door de geleider en bevestigt het met behulp van de clips aan het begin en eind van het verband. Zo kun je snel en effectief een compressieverband aanleggen, zonder dat je last hebt van losse verbanden en clips. De compressiebox is geschikt voor gebruik in diverse zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, huisartspraktijken en verpleeghuizen. Ook thuiszorgmedewerkers en patiënten kunnen profiteren van de voordelen van de compressiebox.

Meer dan alleen de compressiebox

Naast de compressiebox biedt Plastimed ook diverse andere producten voor wondzorg, zoals verbandmiddelen, wondzalf, hydrogel en pleisterspray. Deze producten zijn te vinden in de webshop van Plastimed. Daarnaast vind je hier ook aanvullende informatie over de toepassing en werking van de compressiebox en andere producten. Bij vragen of advies over het gebruik van deze producten kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Plastimed.

Eenvoudig een compressiebox online bestellen bij Plastimed

Ben je overtuigd van de voordelen van de compressiebox en wil je deze graag bestellen? Dat kan eenvoudig online via de webshop van Plastimed. Plaats je bestelling voor 15:00 uur en je ontvangt de compressiebox de volgende werkdag al in huis. Bij bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bovendien kun je veilig en eenvoudig betalen via iDEAL, PayPal of creditcard. Bestel nu je compressiebox bij Plastimed en ervaar het gemak van snel en effectief compressieverbanden aanleggen.

toon prijzen incl. btw toon prijzen excl. btw

Filteren

Merk
1
Steriel
1