Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Wondzorg » Huidbescherming

Bescherm je huid met de producten van Plastimed

Als zorgprofessional is het belangrijk om de huid van patiënten te beschermen. Dit kan nodig zijn bijvoorbeeld bij het plaatsen van infusen, het verwijderen van hechtingen of bij het gebruik van bepaalde medicatie. Bij Plastimed hebben we verschillende producten die hierbij kunnen helpen, zoals huidbeschermingsproducten.

Effectieve werking van huidbeschermingsproducten

Onze huidbeschermingsproducten zijn speciaal ontworpen om de huid van patiënten te beschermen tegen irritatie, wrijving en schade. Deze producten vormen een barrière tussen de huid en het materiaal dat de huid kan irriteren. Zo kunnen onze producten bijvoorbeeld worden gebruikt bij het plaatsen van infusen, om de huid te beschermen tegen het gebruik van tape of pleisters.

Onze huidbeschermingsproducten worden gebruikt door verschillende zorgprofessionals en afdelingen, waaronder verpleegkundigen, wondverpleegkundigen, operatieassistenten en dermatologen. Maar ook thuiszorgorganisaties en patiënten kunnen gebruik maken van deze producten om de huid te beschermen en irritatie te voorkomen.

Aanvullende informatie over onze huidbeschermingsproducten

Bij Plastimed hebben we verschillende soorten huidbeschermingsproducten, zoals huidfilm, hydrocolloïdpleisters en siliconenpleisters. Daarnaast bieden wij ook andere producten aan op het gebied van verbandmiddelen en wondzorg, zoals hydrogel, pleisterspray en wondzalf. Ook hebben we producten voor oogspoeling in ons assortiment.

Gerelateerde producten bij Plastimed

Bij Plastimed hebben we niet alleen producten voor huidbescherming en wondzorg, maar ook een breed scala aan medische meubilair en hulpmiddelen, zoals bloedafnamestoelen, tabourets, trolleys en opstapjes. Zo kun je in één keer al je benodigdheden bestellen bij dezelfde betrouwbare leverancier.

Bestel nu eenvoudig je huidbeschermingsproducten bij Plastimed

Het bestellen van onze huidbeschermingsproducten is zeer eenvoudig en kan online worden gedaan op onze website. We bieden snelle en directe levering van onze producten, zodat je snel aan de slag kunt met het beschermen van de huid van je patiënten. Bij Plastimed ben je verzekerd van de beste kwaliteit en service, dus bestel nu je huidbeschermingsproducten bij ons!

Filteren

Aantal stuks
4
3
1
Merk
7
1
Steriel
5
3
Volume
2
1
1