Voor hulp en advies

0251 - 247233

Warmtedekens

Ben je op zoek naar warmte en ontspanning? Dan is een warmtedeken misschien wel iets voor jou. Een warmtedeken is een deken met een verwarmingselement dat je kunt gebruiken om jezelf warm te houden of om spierpijn en spanning te verlichten. Bij Plastimed kun je nu de beste warmtedekens bestellen voor thuisgebruik of in de zorg.

Hoe werkt een warmtedeken?

Een warmtedeken werkt door middel van een verwarmingselement dat zich in de deken bevindt. Dit element wordt opgewarmd en geeft vervolgens warmte af aan de omgeving. Hierdoor kun je de deken gebruiken om jezelf warm te houden of om spierpijn en spanning te verlichten. Warmtedekens worden dan ook vaak gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen zoals fysiotherapie, revalidatiecentra en verpleeghuizen.

Aanvullende informatie over warmtedekens

Bij Plastimed kun je niet alleen warmtedekens bestellen, maar ook ander verbruiksmateriaal en beddengoed voor in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan disposable onderleggers, incontinentiemateriaal en hoeslakens. Daarnaast bieden we ook bedbescherming aan, zoals matrasbeschermers en kussenslopen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden snel en eenvoudig bij jou thuisbezorgd.

Bestel jouw warmtedeken eenvoudig bij Plastimed

Wil je graag een warmtedeken bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bij ons kun je snel en eenvoudig online bestellen en profiteer je van snelle levering en uitstekende service. Bestel vandaag nog jouw warmtedeken en ervaar het comfort en de ontspanning die het te bieden heeft.