Voor hulp en advies

0251 - 247233

Naalden

Naalden worden bevestigd op een kunststof spuit en zijn alleen geschikt voor eenmalig gebruik.

Resultaat 1–30 van de 302 resultaten wordt getoond

Medische holle metalen naald en toebehoren

Naalden worden eenmalig gebruik voor het injecteren en opzuigen van injectievloeistoffen. De medische holle metalen naald wordt bevestigd op een kunststof spuit. Ga veilig te werk door een steriele naald eenmalig te gebruiken verminder om het risico op infecties te verminderen. Na gebruik is het van belang de naald weer te sterilliseren of deze te deponeren in een naaldencontainer om prikaccidenten te voorkomen, zo ben je altijd zeker van een veilige en hygiënische werkomgeving.

Medisch inzetbaar voor diverse doeleinden

Bij Plastimed vind je een uitgebreid assortiment verschillende soorten injectienaalden zonder spuit. Deze zijn steriel verpakt om het risico op infecties zo laag mogelijk te houden. De naalden verschillen in lengte en dikte en zijn hierdoor geschikt voor diverse doeleinden. Kies voor iedere injectiemethode, injectietechniek en ieder injectiegebied steeds de geschikte injectienaald. Ook infuusnaalden, epiduraalnaalden, veiligheidsnaaldenoptreknaalden en bloedafnamenaalden bestel je eenvoudig online bij Plastimed.

Scherpe naalden van topmerken

Alle naalden in het aanbod van Plastimed zijn vlijmscherp voor een optimaal gebruiksgemak en resultaat. Je hebt onder meer de keuze uit merken als BD, B.Braun en Hartmann.

Voor iedere toepassing is een geschikte naald te vinden. Plaats direct je bestelling in de shop van Plastimed.