Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Handverzorging

Handverzorging

Handverzorging snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Productcategorieën
Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 57 resultaten wordt getoond

Hoogwaardige handverzorging bestellen bij Plastimed

Als je op zoek bent naar een effectieve handverzorging, ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Met onze hoogwaardige producten voor medische verzorging van de handen, helpen we jouw handen gezond en zacht te houden.

De voordelen van onze handverzorging

Onze handverzorging is speciaal ontwikkeld om droge, ruwe en beschadigde handen te herstellen. Onze handcrème bevat hoogwaardige ingrediënten zoals paraffine en hydraterende bestanddelen die ervoor zorgen dat je handen weer zacht en soepel aanvoelen. Onze producten zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals zorg professionals, sporters en mensen die extra aandacht willen besteden aan de verzorging van hun handen.

Onze handverzorging voor verschillende doelgroepen

Onze handverzorging wordt veel gebruikt door zorg professionals, zoals verpleegkundigen, die vaak te maken hebben met een droge huid door het vele wassen van de handen. Onze handcrème is ook geschikt voor sporters, zoals klimmers en wielrenners, die veelal worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden en intensief gebruik maken van hun handen. Bovendien is onze handverzorging geschikt voor mensen die extra aandacht willen besteden aan de verzorging van hun handen.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast onze handverzorging bieden we ook andere producten aan op het gebied van medische verzorging, zoals verzorgende crèmes voor de mond, gezicht en lichaam. Daarnaast bieden we ook paraffinebaden en paraffine voor een intensieve en hydraterende verzorging van de handen. Voor sporters hebben we speciale producten in ons assortiment, zoals sportverzorging voor de handen en benen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen.

Bestel onze handverzorging eenvoudig online

Wil je onze handverzorging bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Plaats je bestelling en wij zorgen ervoor dat je producten zo snel mogelijk bij je thuis worden afgeleverd. Bij Plastimed staan we voor kwaliteit en service en zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop. Bestel nu onze handverzorging en geniet van zachte en gezonde handen!

Filteren

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering